Segueix-nos

Futbol

Dani Poveda s’inspira en el futbol per al seu nou single, ‘Pilota o jugador’

El vilanoví n’estrenarà el videoclip coincidint amb la Champions

Dani Poveda acaba de presentar 'Pilota o Jugador' // LAVANDA

A Dani Poveda se l’associa amb el Vida Festival i el món de la música, però una de les seves grans passions és el futbol. L’esport rei li ha servit d’inspiració per al tema Pilota o jugador, el segon single del disc Llinatge del desig, el nou treball musical del vilanoví amb el grup Lavanda. El tema ja es pot escoltar a Spotify.

“Quantes vegades no ens han dit això de pilota o jugador quan ens encarava un adversari en un camp de futbol?”, es pregunta el cantant. “Pilota o jugador expressa molt bé tot el que serà el nou disc, que pretén mostrar diferents tipologies del desig”, afegeix.

Segons Poveda, “en el terreny del desig la por a perdre ens empeny a prendre decisions que infringeixen les normes del joc. Sentir i deixar-se anar pot representar la pèrdua del partit. És per això que aquest segon single agafa termes i accions de futbol per representar aquell sentiment d’inferioritat que en algun moment tots hem viscut. Generar un vincle entre el futbol i l’amor té un punt romàntic que m’agrada”.El vídeoclip de Pilota o jugador ja està en marxa. Poveda vol estrenar-lo coincidint amb la represa de la Champions League, cap al 8 d’agost. “A mi m’encanta el futbol. He crescut debatent sobre futbol amb el pare, l’avi i els amics. Veig molts partits per la tele, segueixo l’actualitat… I un cop a l’any jugo al Camp Nou gràcies a la gent d’Estrella Damm”, indica el vilanoví, que en el futur li agradaria vincular-se a alguna iniciativa futbolística de la ciutat.

Pilota o jugador, que porta el segell de Vida Records, havia de ser el primer single de Llinatge del desig, però la crisi del coronavirus va fer canviar els plans del vilanoví. “Per contextualitzar el que vam viure, primer vam treure el tema Tant s’incrementa, gravat a casa durant els dies de confinament”, apunta Poveda. El disc sencer serà una realitat a finals d’any.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Futbol