Search
Close this search box.

David Lecha arriba al Patí Vilanova procedent del Vendrell

Els clubs demanen a la Federació mesures per sobreviure

David Lecha jugarà al Patí Vilanova el curs que ve // RTVELVENDRELL.CAT

El Patí Vilanova va anunciar ahir a la nit el fitxatge de David Lecha, un jugador vilanoví que arriba procedent del Vendrell, recentment ascendit a l’OK Lliga. La temporada passada va jugar 12 partits amb el conjunt roig-i-negre a l’OK Lliga Plata Sud i va fer dos gols. “Al Vendrell li faltaven minuts i amb l’ascens encara se li hauria fet més complicat jugar. Així que vam moure fitxa. En tenim bones referències”, diu Pau Viadel, president del Patí Vilanova. El 2016, Lecha va formar part de l’equip juvenil del Vendrell que va quedar campió de Catalunya i subcampió d’Espanya.

Lecha22 anys i és la primera incorporació de l’equip de Les Casernes per al curs que ve. S’uneix als renovats Pol Ferrer, Nacho Garrido, David Aguilar i Gerard Vergés. Ara el club espera convèncer Cuevas i Donoso perquè renovin i té la intenció de fer pujar definitivament a la primera plantilla Lalaguna, a qui el tècnic Jordi Esteva ja va donar minuts en l’última Lliga. A partir d’aquí, el Patí es planteja un fitxatge més.

“Els jugadors estan fent un esforç, ja que davant la crisi del coronavirus no tenim una altra sortida que rebaixar fitxes. La disminució d’ingressos per als clubs es preveu molt gran i la temporada que ve serà molt delicada econòmicament, segurament la més delicada de la història”, assegura Viadel. Una de les incògnites és si es podrà jugar a porta oberta quan arrenqui la nova temporada.

Davant d’aquest panorama, els clubs de l’OK Lliga Plata ja han demanat a la Federació Espanyola de Patinatge mesures per poder sobreviure. S’està negociant el reemborsament de la part proporcional del període del darrer curs que no s’ha disputat i es treballa en la possible reducció dels cànons per competir i en altres fórmules imaginatives per fer disminuir els costos dels clubs, que en definitiva són els que mantenen vives les competicions.

Comparteix la notícia