Search
Close this search box.

David Lecha i Jose López, els noms propis associats al gol en el Patí Vilanova

Entre tots dos han marcat 18 de les 33 dianes de l'equip

Jose López celebra un dels tres gols que va marcar dissabte passat // G.M.CH.

David Lecha i Jose López s’han erigit en els dos màxims realitzadors del Patí Vilanova després de les 10 primeres jornades.

Amb nou gols cadascú, sumen més de la meitat dels 33 que duu tot l’equip. Tots dos van ser protagonistes, dissabte passat, a Les Casernes.

Un doblet de David Lecha i un ‘hat-trick’ de Jose López van posar dempeus el públic del pavelló. La llàstima és que només van servir per sumar un punt.

“Va ser una pena no guanyar després d’avançar-nos cinc vegades”, admet David Lecha. “Nosaltres vam arriscar més per buscar i fer els gols; ells se’ls van trobar”, apunta Jose López.


David Lecha somriu després de fer el 2-1 al Vic // G.M.CH.

Tots dos coincideixen que les baixes els van condicionar –no van jugar ni Gerard Vergés, ni Nacho Garrido ni Jordi Martínez– i que encara estan assimilant els mecanismes que demana el nou entrenador, Jordi Costa, però són optimistes.

“Amb el míster, molt bé. No ha estat un relleu traumàtic. De mica en mica aplicarem la seva filosofia”, afirma Jose López. “Hem mantingut alguns conceptes de Medrano i ja n’hem treballat de nous, però la veritat és que l’entrenador s’ha integrat molt bé. Tot canvi requereix temps”, assenyala David Lecha.

Tant l’un com altre també fan autocrítica i són conscients que l’equip ha de millorar en defensa.

“El Vic ens va fer massa mal amb massa poc. Hem d’estar més atents a les segones jugades i a les marques interiors”, accepta Jose López. “No podem donar facilitats i hem de gestionar millor el joc quan ens posem per davant”, continua David Lecha.


David Lecha i Jose López, abraçats amb Sergi Lalaguna // G.M.CH.

Malgrat l’empat de dissabte, Jose López creu que “vam fer un pas endavant. Puntuar és bo. L’equip va donar la cara un cop més. En les últimes quatre jornades només hem patit una derrota. Hem de guanyar dos partits seguits per fer el canvi. Sé que és un tòpic, però és una gran veritat. Hem de creure en nosaltres. Tenim qualitat”.

“La confiança te la donen les victòries”, abunda David Lecha. “Hem de continuar treballant com fins ara. Els bons resultats han d’arribar”, afegeix.

Jose López qualifica de “molt especial” el primer hat-trick a Les Casernes i vol continuar ajudant l’equip amb gols. David Lecha es congratula per haver deixat enrere les lesions que va patir l’any passat i confia a “mantenir la ratxa” en benefici del Patí.

Dels encerts de tots dos passaran bona part de les opcions de permanència del Vilanova.

Comparteix la notícia