Search
Close this search box.

David París, gran novetat en el primer entrenament del Patí amb Luis Medrano

El nou tècnic del Vilanova posa èmfasi en el treball defensiu

David París, amb la bola en l'entrenament d'ahir // G.M.CH.

La presència de David París va ser la gran novetat ahir al vespre del primer entrenament de Luis Medrano en la segona etapa com a entrenador del primer equip masculí del Patí Vilanova.

El club havia contactat amb el jugador reusenc feia dies per la poca amplitud de la plantilla donades les baixes (Gerard Vergés s’està recuperant d’una lesió muscular) i possibles sancions, ja que David Aguilar no podrà jugar aquest dissabte i Ricard Pintado està a una targeta de la suspensió per un partit.

Amb París, el Patí recupera el jugador que més gols ha marcat aquesta temporada, un total de 10. El reusenc havia xocat amb la manera de fer de Jofre Vilà i va decidir absentar-se dels entrenaments. Ara, amb el vistiplau de Medrano i del club, ha tornat a la dinàmica de grup. “Tinc moltes ganes que tirem cap amunt”, diu el jugador.


Rafa Barea, encarregat de material del Patí, dóna la benvinguda a Medrano // G.M.CH.

Medrano va conversar amb tota la plantilla abans de la sessió i va posar èmfasi en el treball defensiu. El nou tècnic del Patí vol que l’equip creixi a partir de ser forts al darrere. Així li agrada que siguin els seus col·lectius, com ja es va veure en la seva primera etapa com a tècnic del conjunt verd.

En el seu retorn als entrenaments després d’un temps apartat de les pistes, Medrano va haver d’adaptar-se als protocols anti Covid-19 i va fer ús de la mascareta.

[su_box title=”Jofre Vilà continuarà com a coordinador del planter” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Jofre Vilà continuarà vinculat al Patí Vilanova com a coordinador del planter del club, càrrec que ja tenia i que havia combinat amb el d’entrenador de la primera plantilla des del passat 10 de desembre. Així ho ha confirmat la junta directiva. Tot i la destitució com a míster del primer equip masculí, al club consideren Jofre Vilà un actiu important dins l’organigrama tècnic i seguirà exercint com a responsable de la base, juntament amb Juanjo Ferrer. [/su_box]

Comparteix la notícia