Search
Close this search box.

David Porras és nomenat nou director tècnic de la Blanca Subur

La inesperada mort de Josep Pascual accelera un relleu previst

David Porras, nou coordinador de la Blanca Subur // FACEBOOK DAVID PORRAS

David Porras ha estat l’escollit per la Blanca Subur per assumir la direcció tècnica del club després de la sobtada mort de l’històric coordinador Josep Pascual, l”Americano‘. La notícia la van avançar ahir Toni Muñoz i Ràdio Maricel.

Porras, de 41 anys, en tenia 20 quan va començar a fer d’entrenador a l’entitat, on va jugar des de ben petit fins a juvenil. Ara assumeix la coordinació amb una “alegria continguda” per com ha anat tot arran de la defunció de PascualEvidentment, estic content de fer aquest pas, però m’hauria agradat que hagués arribat en unes altres circumstàncies”, confessa. “Amb en Josep havíem parlat algun cop de la possibilitat d’agafar-li el relleu. Ara bé, havien estat converses entre nosaltres i faltava conèixer el parer de la junta”, continua. En l’última temporada Porras estava entrenant el Cadet A, però havia passat per tots els equips de la casa, des dels benjamins fins al juvenil A.

La directiva de la Blanca Subur ja feia temps que havia marcat amb vermell el nom de David Porras com a possible substitut de Josep Pascual. El president del club, Toni Sardà, ho explica a elPrimer.cat: “Ho teníem previst, però no ara i amb aquesta celeritat per la mort inesperada d’en Josep. Arran de la tràgica notícia, ens vam reunir en junta de manera urgent i el nom d’en David va ser l’escollit per unanimitat. Durant molts anys va portar les regnes del juvenil A i coneix perfectament la casa. De fet, quan vam decidir que deixés d’entrenar el juvenil A va ser pensant en què no es cremés”.

Porras assumeix el càrrec conscient de la responsabilitat que comporta continuar la feina que durant tants anys havia desenvolupat l”Americano‘. “Amb en Josep vaig aprendre molt i hauré de continuar aprenent. Ara es tracta de canviar una mica el xip i d’adaptar-me a les noves funcions que requereix la coordinació. L’etapa com a entrenador del juvenil m’ajudarà en el sentit que l’hauré d’aplicar a totes les categories del club”, manifesta el nou coordinador de la Blanca Subur. El seu primer repte és afrontar una temporada vinent que estarà marcada per la crisi del coronavirus.

Comparteix la notícia