Search
Close this search box.

David Torruella, a punt per a la segona etapa al capdavant del Patí Vilanova femení

"El cap em va a mil. Estic content i amb ganes de començar", assegura

David Torruella, entrenador del Patí Vilanova femení // G.M.CH.

David Torruella, vilanoví de 43 anys, s’ha fet càrrec del primer conjunt femení del Patí Vilanova per a la temporada que ve. Serà la seva segona etapa al capdavant de l’equip. En la primera va conduir-lo al primer títol de la Copa de la Reina l’any 2009.

Després de dos anys sabàtics, Lucas Sorio, el nou coordinador del Patí, va convèncer-lo per tornar a les pistes.

“Som amics des de fa molt de temps. Quan em va trucar no pensava pas que era per oferir-me el càrrec. I sí, em va preguntar si m’interessava el projecte. Vaig dubtar. Ho vaig parlar amb la família. El suport que em donen des de casa va ser clau per acceptar la proposta”, explica Torruella.

Des que va deixar el Patí en aquella primera etapa va estar treballant en hoquei base al col·legi Sant Josep de Sant Sadurní i al Patí Vilafranca. Ara ja pensa en la nova temporada a Casernes.


“El cap em va a mil. Estic content i amb ganes de començar. Crec que hem fet un bon grup, amb una barreja d’experiència i joventut. M’agrada comptar amb jugadores de la casa”, assenyala.

Torruella aprova el nou sistema de competició amb lliga regular i play-off. “L’anterior era una mica un embolic. Aquest és més divertit. Volem estar a dalt. L’objectiu és entrar al play-off i lluitar per pujar”, afirma.

De la manera que li agrada que juguin els seus equips, Torruella posa èmfasi en la intensitat. “Així soc jo a la banqueta i vull que ningú no es rendeixi sobre la pista. M’agrada marcar unes bases, però també vull que les jugadores siguin capaces de prendre decisions amb la bola en joc”, manifesta.

El Patí Vilanova femení començarà la pretemporada entre finals d’agost i principis de setembre.

Comparteix la notícia