Debut amb victòria del Júnior A masculí del Samà en el Campionat d’Espanya

Els vermells guanyen (59-53) el Santa Coloma en la pròrroga

El Júnior A masculí del Samà va poder celebrar la victòria // CB SAMÀ

L’equip júnior A masculí del Bàsquet Samà va imposar-se dissabte al Santa Coloma per 59-53 en el primer partit de la fase catalana del Campionat d’Espanya de la categoria.

Els vermells, que feia gairebé un any que no competien, van necessitar la pròrroga per endur-se la victòria. Va ser un partit sense públic per les restriccions arran de la pandèmia. El Samà va oferir-lo a través del seu canal oficial de Twitch.

El Samà va manar en l’electrònic des del principi. Va obrir el foc amb un triple de Guillem Pérez i va marxar al descans amb sis punts d’avantatge.

A la represa va reaccionar el Santa Coloma, que va arribar a situar-se per davant en el tercer quart. Defensava bé el Samà, però va perdre la identitat tàctica i se n’estaven beneficiant els visitants.

Amb aquest escenari, Adrià Piñol, tècnic samista, va demanar un temps mort per endreçar les idees dels seus jugadors.

Les consignes del míster li van anar bé a l’equip, que va retrobar el camí de la cistella rival amb fluïdesa. Tanmateix, les forces estaven molt equilibrades i el matx haver de decidir-se en la pròrroga.

En el temps extra el Samà va saber jugar les seves cartes per apuntar-se un laboriós triomf pel 59-53 final.

[su_box title=”Derrota de les noies” style=”soft” box_color=”#516e6d” class=”El futbol territorial i juvenil podria tornar els dies 20 i 21 de març”]El Júnior A femení del Samà, per la seva banda, no va poder estrenar-se amb victòria. Les noies d’Òscar Andreu van caure per 103-23 contra el Coelmin Maresme-UE Mataró, un dels favorits a guanyar el Campionat d’Espanya. Tot i intentar-ho, el Samà es va veure superat per un rival molt fort. Les vermelles van anar de més a menys. El potencial del quadre maresmenc va fer impossible que el Samà tingués opcions a mesura que avançava el partit.[/su_box]