Derrota del CB Sitges en un partit igualat en el retorn a la competició

Els blancs cauen per 57-55 a la pista del Casal de Vilafranca

El Bàsquet Sitges ja torna a competir // CB SITGES

El Bàsquet Sitges La Guixeta va perdre de dos punts (57-55) dissabte a la pista del Casal de Vilafranca en el retorn a la competició de Segona Catalana. El matx, com indica el marcador, va ser molt igualtat, com els que van jugar els dos equips el curs passat.

El Casal va començar més encertat. També va defensar millor i va tancar el primer quart cinc punts per sobre (20-15).

La tònica dels segons 10 minuts no va variar gaire. Continuava ferm en la rereguarda l’equip vilafranquí, però el Bàsquet Sitges no s’arronsava en atac i va retallar la diferència a tres punts: 33-30 al descans. Havien clavat sis triples els locals per cap de nou intents els sitgetans.

A la represa el Sitges va pujar un esglaó en defensa. Això li va permetre robar pilotes, millorar en el rebot defensiu i muntar transicions ràpides. Fins i tot va arribar el primer triple dels blancs poc abans de la meitat del quart. El Casal es va quedar en només vuit punts. El resultat (41-45) somreia al Sitges, tot i que tampoc no estava fi en el tir.

Havia fet el més difícil el conjunt de Pins Vens, però no li va ser suficient. L’emoció va estar present fins al final.

Amb 57-55 avall, el Sitges va disposar de la darrera possessió. Omar la va tancar amb un triple, però fora de temps. Un 50% d’encert en els tirs lliures, un 43% en els tirs de camp i un 11% en els triples van acabar passant factura als blancs.

En el conjunt sitgetà va destacar la completíssima actuació de Mauro (12 punts, nou rebots, tres recuperacions i dues assistències) i el també bon partit d’Omar (12 punts i quatre rebots).

Per a dissabte que ve (17.45 h), nou capítol d’aquest duel: Sitges-Casal a Pins Vens.

[su_box title=”Les noies també perden” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Bàsquet Sitges-La Oca –sènior A femení del club de Pins Vens–, que aquest any torna a competir, també va perdre. Ho va fer per 51-38 a la pista del Molins B. Les de Pins Vens van anar massa a remolc, ja que en cap moment es van poder posar per davant per la manca d’encert de cara a cistella. El partit pertanyia al grup 6B de la Territorial de Barcelona.[/su_box]