Search
Close this search box.

Derrota del Vilanova amb més targetes que gols en el segon test preparatori

Els blanc-i-blaus, sense arribada, perden per 0-1 contra el Sant Cugat

Carlos Contreras, amb la pilota, entre dos jugadors del Sant Cugat // G.M.CH.

El segon test de pretemporada del Vilanova va saldar-se ahir amb una derrota per 0-1 contra el Sant Cugat, del grup 2 de Primera Catalana.

Va ser un partit amb més targetes que gols pel sever criteri de l’àrbitra, a pesar de tractar-se d’un compromís de preparació. Al minut 39 va expulsar Campuzano deixant el Vilanova amb 10 per dues grogues, la segona castigant una mà a la zona de tres quarts quan el central pugnava per la posició amb un atacant.

Tot seguit, la col·legiada va córrer a la banda per excloure per protestar el també local Jean Marco, que era a la banqueta. I encara abans del descans, va enviar als vestidors el visitant Antoni Hernández. A la segona meitat va haver-hi més cartolines.

Fins a les expulsions el partit havia estat molt equilibrat. Li va faltar arribada al Vilanova, que a penes va intimidar el porter del Sant Cugat. Un xut fora de Javi Boza al minut 22 va ser la millor opció d’atac dels blanc-i-blaus.


Carlos Contreras va actuar, d’entrada, com a home més avançat del Vilanova, però cada cop que va trobar espais en la defensa rival, l’assistent va aixecar la bandera.

Al minut 70 va arribar l’únic gol del partit. Moreno va rebre el cuir a l’espai i va jugar-lo per Torres, que entrant per la dreta va marcar a plaer. La defensa blanc-i-blava va demanar fora de joc.

La reacció del Vilanova no va produir-se. L’equip continua fent-se. Va tenir bons moments en la pressió a dalt, però li va mancar generar perill real.

En defensa va fer bons replegaments, sobretot fins a l’expulsió de Campuzano, titular d’inici amb Iván Torres, Aleix Semur i Javi Boza a la rereguarda.


Jair, Gorrea i Boza vigilen un jugador del Sant Cugat // G.M.CH.

Comparteix la notícia