Derrotes de l’Intersport Olària Samà i del Ferroli Ribes en l’estrena a la Lliga

El Morell i els Monjos, botxins dels dos equips garrafencs

Oriol Garcia, jugador del Samà, entre dos jugadors del Morell // CB SAMÀ

L’Intersport Olària Samà va perdre diumenge (96-78) a la pista del Morell en la primera jornada al grup 4 de Primera Catalana.

Els vermells tenien les baixes de Jaume Torres, Marc Vilargonter i Pol Rosal. Per acabar-ho d’adobar, en els primers minuts es va lesionar Sergi Liao, un dels puntals de l’equip, que es va torçar el turmell.

El Morell va arribar al final del primer quart sis punts amunt (22-16), però el Samà va reaccionar en el segon període, tot i que al descans seguien per davant els locals (43-38).

Va ser a partir de la mitja part quan el Morell va marcar les diferències. El Samà va pagar l’esforç físic i no va poder mantenir un ritme alt.

Tot i la derrota, Adrià Piñol, entrenador del Samà, marxava satisfet amb el treball dels seus homes. “Estic content i orgullós amb l’equip, ja que hem lluitat fins al final, tot i les nostres baixes”, va dir.

El Ferroli Ribes tampoc no va poder guanyar en el debut. Els blaus van perdre per 55-73 contra els Monjos.

Al final del primer quart dominaven els visitants (13-20), però el Ribes va reaccionar amb un parcial de 19-9 en els segons 10 minuts per marxar al descans tres punts amunt (32-29).

A la represa, l’encert dels Monjos des de la línia de tres va trencar el partit i va acabar amb la resistència dels homes d’Arnau Martrat.

Dissabte que ve els dos equips del Garraf jugaran la segona jornada. El Ferroli Ribes visitarà l’Àguiles (17.45 h) i l’Intersport Olària Samà rebrà el Tecla Sala (19.45 h).