Derrotes del Sitges, del Cubelles i de l’Olivella en els respectius partits pendents

Els d'Aiguadolç, a quatre punts del líder San Mauro

El Moja va guanyar al camp del Cubelles // TWITTER AE MOJA

La jornada de recuperació de partits pendents d’ahir per als equips garrafencs del grup 2 de Segona Catalana va ser horrorosa. Ni el Sitges ni el Cubelles ni l’Olivella van poder puntuar.

El Sitges va perdre per 2-1 al camp del Sant Quirze. El conjunt vallesà va estrenar el marcador al minut 48.

Els d’Aiguadolç van replicar a través de Frutos i van empatar amb una centrada de Martí que un jugador local va desviar a la xarxa al minut 60.

El Sant Quirze va acabar enduent-se el matx amb el 2-1 a nou minuts del final. El Sitges es queda segon, a quatre punts del líder San Mauro, però amb un partit encara pendent.

El Cubelles va perdre per 1-4 contra el Moja de Manel Rodríguez. Dos gols abans del descans, obra de Palau, i dos més a la represa, un de Guti de penal i l’altre de Martí, van decidir el partit.

Gerard Fernández va fer l’única diana del Cubelles a les acaballes del matx.

L’Olivella caure per 2-1 al camp del líder San Mauro. Els locals van avançar-se amb un gol en cada meitat. Guillem Micó va acabar retallant distàncies per als de Rafa Porras al minut 74.