Desenllaç cruel per al Patí Vilanova femení en la visita a la pista de l’Alcorcón

Les d'Enric Batlle guanyaven per 0-2 i 2-3 i perden per 4-3

Paula García, perseguida per una jugadora de l'Alcorcón // FERNANDO MUÑOZ @PHOTOSHOCKEY

CP ALCORCÓN 4 – CP VILANOVA 3
Gols: 0-1, Marina Asensi (6′); 0-2, Paola Pascual (17′); 1-2, Marina Monge (28′); 2-2, Marina Monge (36′); 2-3, Blanca Angrill (42′); 3-3, Marina Monge (44′), i 4-3, Carlota Antúnez (48′).

El Patí Vilanova femení va cedir ahir la primera derrota en la segona fase de l’OK Lliga en perdre per 4-3 a la pista de l’Alcorcón. El gol decisiu del conjunt madrileny va pujar al marcador quan faltava un minut i 38 segons per a la botzina. Una llàstima tenint en compte que les d’Enric Batlle van arribar a dominar per 0-2 i 2-3.

Els dos primers gols del Patí van arribar abans del descans. Marina Asensi va exercir altre cop d’obrellaunes en culminar un contracop conduït per Paula García i Paola Pascula va establir el 0-2 de jugada personal.

La reacció de l’Alcorcón es va produir en la segona meitat gràcies a la inspiració de Marina Monge, que va empatar amb dues dianes. Primer va aixecar la bola i la va rematar sense que caigués a terra i després va batre Júlia Baldrich amb un tir creuat.

El Patí no es va arronsar i va tornar a posar-se per davant. L’autora del gol va ser Blanca Angrill, que va finalitzar una bona jugada trenada entre Paula García i Paola Pascual. Faltaven vuit minuts i 46 segons per a la botzina.

Tanmateix, Marina Monge va aparèixer altre cop poc després per tornar a empatar i Carlota Antúnez va acabar segellant el 4-3 final en un contracop letal. Desenllaç massa cruel per al Vilanova, que baixa a la quarta posició.