Doble derrota dels equips del Garraf en la segona jornada de Primera Catalana

El Ferroli Ribes cau contra el Prat i l'Intersport Olària Samà, davant el Pallejà

El Ferroli Ribes va perdre a casa // CB RIBES

La segona jornada de Lliga al grup 2 de la Primera Catalana masculina de bàsquet no va ser gens productiva per als dos equips del Garraf.

El Ferroli Ribes, que debutava després que s’hagués ajornat el seu partit de la primera jornada, va perdre per 70-81 contra el Prat. L’Intersport Olària Samà va caure de tres punts (80-77) a la difícil pista del Pallejà, descendit de Copa Catalunya.

El partit del Ribes va ser intens, més de l’esperat per estar al principi de la temporada. Les alternatives van marcar el primer temps. Al descans es va arribar amb només dos punts d’avantatge per al Prat (42-44).

A la represa va continuar la mateixa tònica fins a l’últim minut, quan el Ribes va tenir opcions de posar-se a dos punts dels del Baix Llobregat. Van errar el llançament els blaus i van acabar caient pel 70-81 final, una diferència massa inflada pel que va ser el partit.

També va ser molt equilibrat el matx de l’Intersport Olària Samà i igualment va sortir creu per als del Garraf.

Els vermells van arribar al quart període tres punts per sobre (58-61). A un minut per a la botzina, el Pallejà va capgirar el marcador i es va situar per davant (80-77).

El Samà va tenir l’opció d’empatar en la darrera possessió. El tècnic Piñol va demanar temps mort per preparar la jugada i buscar un tir de tres punts per empatar, però la pilota no va entrar.

Va ser la primera derrota del conjunt vilanoví després del triomf de la primera jornada.