Search
Close this search box.
,

Doble medalla de plata per a Joan Font i Ignasi Ávila en el Campionat d’Espanya

El vilanoví i l'espluguí, a les portes de l'or dos cops en tàndem

Foni i Ávila, al segon calaix del podi de la prova de ruta // TWITTER FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME

El tàndem format pel vilanoví Joan Font i per l’espluguí Ignasi Ávila va saldar la participació en el Campionat d’Espanya 2020 de Ciclisme Adaptat en Carretera amb dues medalles de plata.

La prova es va disputar durant el cap de setmana a Cartagena. Font exerceix de guia d’aquest duet de ciclistes per la discapacitat visual que pateix Ávila.

En la jornada de dissabte es van disputar les proves en línia. Font i Ávila van lluitar fins als últims metres per penjar-se la medalla d’or, però se’ls va escapar per molt poc davant del tàndem gallec BellidoMartín.

L’endemà va ser el torn de les proves de contrarellotge. En la modalitat tàndem van entrar en escena altre cop el vilanoví i l’espluguí, i van tornar a pujar al segon calaix del podi.

Els dos metalls obtinguts pel tàndem Font-Avila van contribuir a les set medalles obtingudes per la selecció catalana, que es va presentar amb baixes a Cartagena a causa de la situació sanitària arran de la pandèmia. Des de la Federació van valorar satisfactoriament els resultats assolits.

Comparteix la notícia