Search
Close this search box.
,

Doble victòria per als regatistes del Club Nàutic Garraf en el Trofeu President

Tatu Uusitalo i Guilio Zunino, els guanyadors

El Club Nàutic Garraf va brillar al Trofeu President // AJUNTAMENT SITGES

Els regatistes del Club Nàutic Garraf va aconseguir dues victòries en la quarta edició del Trofeu President de Vela, celebrat durant el cap de setmana.

Tatu Uusitalo va imposar-se en la regata N2 per a la classe ILCA 4. Segon va ser Adam Benedicto, del Club Nàutic Vilanova. El tercer lloc se’l va endur Ricard Garriga, del Nàutic de Sant Feliu de Guíxols.

En la classe ILCA6, el Nàutic Garraf va obtenir l’altre triomf. Ho va fer de la mà de Guilio Zunino. El segon classificat va ser el finès Joel Kiiski, mentre que en tercera posició va quedar Mònica Azón, del Nàutic d’Arenys de Mar.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, va participar en el lliurament de premis i va destacar que “el Club Nàutic Garraf és un referent en l’esport nàutic a casa nostra i els bons resultats en aquesta regata així ho acrediten”.

Monasterio va afegir que “l’Ajuntament treballa, des de fa anys, en projectes per apropar el món nàutic a tots els sitgetans i sitgetanes, especialment els escolars”.

Sitges participa en el programa Esport Blau, que potencia l’esport nàutic a les escoles de Sitges.

Comparteix la notícia