Search
Close this search box.
,

Dos acompanyants per jugador als partits dels equips de la Blanca Subur

La mesura s'aplica a partir de dissabte a Pins Vens

Les instal·lacions de Pins Vens // AJUNTAMENT DE SITGES

La Blanca Subur ha emès un comunicat urgent aquesta tarda a través de les xarxes socials sobre l’accés a les instal·lacions de Pins Vens a partir de dissabte, 3 d’octubre, i fins a nova ordre.

El club es basa en un nou decret de l’Ajuntament de Sitges i informa que l’aforament als partits, temporalment, serà de màxim dos acompanyants per jugador.


El club afegeix que l’admissió a les instal·lacions serà regulada pel responsable de cada equip. De fet, s’haurà d’estar apuntat en un llistat d’assistència per poder-ne tramitar l’accés.

Les ubicacions a la graderia estaran dividides i senyalitzades per aficions, local o visitant. L’accés només serà exclusiu per a un partit concret. Un cop finalitzi, serà obligatori abandonar les instal·lacions.

Des del club també es vetllarà per l’ús de la mascareta, per la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic i per la distància de seguretat.

[su_box title=”Increment de l’ajut als clubs de Sitges” style=”soft” box_color=”#516e6d”]L’Ajuntament de Sitges ha incrementat en 40.000 euros els ajuts als clubs esportius a causa de la Covid-19. És una mesura que es va aprovar al ple del passat 24 de juliol. Fins a 15 entitats s’han agafat a aquests nous ajuts, que actualment estan en fase de revisió i esmenes de la documentació. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jaume Monasterio, assegura que “amb aquests ajuts, l’Ajuntament de Sitges vol que els clubs puguin afrontar aquest final d’any amb una situació econòmica millor”.[/su_box]

Comparteix la notícia