Segueix-nos

Hoquei patins

Dos juvenils del Patí Vilanova, citats per la selecció espanyola sub-17

Aleix Ferrer i Roger Zapatero, escollits per a un control a Cerdanyola

Aleix Ferrer, en segon terme i Roger Zapatero, en primer terme, en un partit amb el Patí // LUIS VELASCO

Aleix Ferrer i Roger Zapatero, jugadors del Juvenil del Club Patí Vilanova, formen part de la convocatòria de la selecció espanyola sub-17 per a un control a Cerdanyola, previst per al 29 de març.

El seleccionador Carlos Cortijo ha elaborat una llista de 14 jugadors per tenir-ne referències directes de cara a l’Europeu de la categoria, que es disputarà al setembre.

Aleix Ferrer té un perfil més aviat ofensiu i Roger Zapatero és més defensiu, tot i que en l’hoquei total que prima en l’actualitat és difícil encasellar-los com a atacants o com a defenses. L’any passat, abans de l’esclat de la pandèmia, ja van participar en sessions de control com aquesta, però aleshores es van acabar suspenent les competicions oficials posteriors.

Tant Aleix Ferrer com Roger Zapatero van ser segons i tercers amb el Patí en les dues últimes edicions de l’Eurockey Cup sub-15, l’Europeu oficiós de la categoria.

En la llista també hi destaca un altre vilanoví, David Albacete, jugador del planter del Patí que ara milita al Reus després de passar també pel Barça.

La trobada es farà seguint els protocols anti Covid-19 establerts per les autoritats sanitàries. Al Patí Vilanova van rebre la convocatòria de la Federació Espanyola ahir mateix amb les instruccions que hauran de seguir els jugadors.

El Patí femení, a fer un pas més cap a la permanència
El primer equip femení del Patí Vilanova buscarà demà (12.00 h) fer un pas més cap a la permanència en l’OK Lliga. Les d’Enric Batlle reben el Cuencas Mineras a Les Casernes després de l’important triomf contra el Borbolla de la setmana passada. L’equip vilanoví, a conservar la tercera plaça, la primera que atorga la salvació. Tot i l’1-6 de la primera volta a terres asturianes, Batlle reclama la màxima atenció a les seves jugadores. El partit, a porta tancada, es podrà veure a través del canal de Youtube de Canal Blau.
PUBLICITAT

Més a Hoquei patins