Segueix-nos

Gimnàstica

Dos ors i dues plates per al CG Vilanova en la fase 3 de la Copa Catalana de Via Olímpica

Ple classificatori per al Campionat de Catalunya 2023

Les gimnastes de Via Olímpica // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va saldar la participació en la tercera fase de la Copa Catalana de Via Olímpica amb dues medalles d’or i dues més de plata. La cita va ser el cap de setmana passat a Santa Pau.

En Via Olímpica 5, Nerea Sampietro va aconseguir la plata en la classificació general amb un primer lloc en salt i una tercera plaça a terra.

Carlota Moreno va ser or en Via Olímpica 4 guanyant en terra, sent segona en les paral·leles i tercera en salt i a la barra. En aquesta mateixa categoria Greta Jasanada va concloure en la setena posició a la general.

En Via Olímpica 3, va arribar la segona plata per al Club Gimnàstica Vilanova. La va obtenir Gala Martínez, que va ser primera a terra i tercera en salt.

En Via Olímpica 2, Ona Pons va finalitzar en la sisena posició de la general amb la millor nota en salt a la classificació per aparells.

L’altre or de l’expedició vilanovina se’l va apuntar Neus Massana en Via Olímpica 1 tot obtenint la segona plaça en paral·leles i a la barra.

Amb aquests resultats, totes elles es van classificar per al Campionat de Catalunya 2023.

En nivell Escolar i Base el Club Gimnàstica Vilanova va classificar-hi un total de 29 gimnastes.

En categories Escolar D3 i D4P: Violeta Sontheimer, Diana Gasparini, Ariadna Plandolit, Naiara Madrid, Jana Mora, Aina Rovira, Paula Domínguez, Gisela Calvo, Mariona Guerrero i Olalla Gutiérrez.

I en categories Base 1-8, 19 gimnastes: Leyre Lozano, Valeria Martínez, June Mejías, Rim Chemlali, Berta Estrada, Duna Puig, Ariadna Gol, Edith Sans, Queralt Carmona, Cloe Lirola, Noa Rosalen, Júlia Horta, Alba Almirall, Nerea Pascual, Sabrina Royo, Berta Figuerola, Adriana Genís, Lucía Cortés, Alba González.


Les gimnastes de Base 1-8 // CG VILANOVA

PUBLICITAT

Més a Gimnàstica