Segueix-nos

Gimnàstica

Dos ors i una plata per al Gimnàstica Vilanova en la Copa Catalana de Base

Ariadna Gol i Queralt Carmona, campiones individuals

La representació del Club Gimnàstica Vilanova a Olot // CGVILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va obtenir dues medalles d’or individuals i una de plata per equips en la primera fase de la Copa Catalana de Nivell Base en categories 1-2-3-4-5. La competició es va celebrar a Olot el cap de setmana passat.

Ariadna Gol es va penjar l’or de la general en la categoria Base 2P amb una primera posició en paral·leles i en barra.

També va ser campiona de la general Queralt Carmona, que competia en la categoria Base 3M. Va ser segona en salt i tercera en terra.

En aquesta mateixa categoria també van competir Cloe Lirola, Vera López, Philippa Strobl, Mar Seguí i Naia Arbiol. Per equips, van concloure en la cinquena plaça.

La plata col·lectiva del Club Gimnàstica Vilanova se’l va endur l’equip de categoria Base 1G, format per June Mejías, Berta Estrada i Rim Chemlali. Va destacar la quarta posició de June Mejías en la classificació general.


En categoria Base 4P, Noa Rosalén va finalitzar en la cinquena posició a la general, sent primera en salt i segona en paral·leles. Júlia Horta, per la seva part, va quedar onzena amb el primer lloc en salt.

En Base 5P, Sabrina Royo va quedar sisena, amb un primer lloc en salt i en terra.

En categoria Base 4G, Alba Almirall va ser setena i Nerea Pascual, vuitena, que va destacar amb el segon lloc en barra.

Edith Sans, Adele Velo i Irene Gálvez van participar en la categoria Base 2G i van ser quinzenes per equips. Per la seva banda, Valeria Martínez va fer la primera competició en Base 1P i també va acabar quinzena.

PUBLICITAT

Més a Gimnàstica