Search
Close this search box.
,

Dos ors, una plata i un bronze per al Club Gimnàstica Vilanova al pavelló Isaac Gálvez

S'hi va disputar la tercera fase de la Copa Catalana GAF de base

Els podis del Club Gimnàstica Vilanova en la cita de l'Isaac Gálvez // CG VILANOVA

El Club Gimnàstica Vilanova va saldar amb dos ors, una plata i un bronze la participació en la tercera fase de la Copa Catalana GAF en les categories base 1-5 i EE E4G.

La prova es va celebrar el cap de setmana passat a Vilanova i la Geltrú, al pavelló Isaac Gálvez, sota l’organització de la Federació Catalana de Gimnàstica, amb la col·laboració del club de la capital del Garraf.

L’èxit esportiu de la delegació local va anar acompanyat de l’èxit organitzatiu, amb el rècord d’assistència de la temporada 2023. El total de públic present va ser de 1968 persones.

El treball dels voluntaris, famílies i gimnastes del club, va ser clau en el bon desenvolupament de la prova.

Quant a la participació, hi van prendre part un total de 791 gimnastes i 188 tècnics de diferents clubs d’arreu de Catalunya.

Pel que fa al concurs del Club Gimnàstica Vilanova, cal destacar l’or d’Ariadna Gol en categoria Base 2P sent primera a les paral·leles i a la barra.

També va guanyar l’or Sabrina Royo. Ho va aconseguir en categoria Base 5P amb un primer lloc a terra i en paral·leles, una segona plaça en salt i una tercera posició a la barra.


El planter del Club Gimnàstica Vilanova continua progressant // CG VILANOVA

La plata del conjunt vilanoví va ser per l’equip Base 4G, format per Alba Almirall (cinquena individual), Nahia Miret (vuitena) i Nerea Pascual (divuitena). I la medalla de bronze la va obtenir Noa Rosalén en la categoria Base 4P sent primera a la barra. En aquesta mateixa categoria, Júlia Horta va finalitzar en la setena posició.

També van participar en la competició l’equip Base 1P del Club Gimnàstica Vilanova, que amb Leyre Lozano (quarta), Ainet Grau (cinquena) i Valèria Martínez van ser sisenes per equips.

En categoria Base 1G, el conjunt format per Berta Estrada, June Mejías, Rim Chemlali i Duna Puig va quedar cinquè. I en Base 2G, Edith Sans, Olivia Lemberger, Irene Gálvez i Adele Velo van concloure en l’onzena posició.

A més, en categoria Base 3M, Queralt Carmona, Cloe Lirola, Naia Arbiol, Vera López, Philippa Strobl i Mar Segui van assolir la setena plaça per equips, mentre que en la categoria Escolar E4G, Íngrid Pecellín va ser onzena individual.

En la cerimònia de lliurament de premis van ser convidades les exgimnastes olímpiques, Marta Artigas (Los Àngeles 1984), Encarni Adsuar (Los Àngeles 1984), Lídia Castillejo (Seúl 1988), Núria Belchi (Seúl 1988) i Ester Moya (Sidney 2000), així com les exentrenadores Celia Hernández i Blanca Ferret.

També van ser-hi Blanca Albà, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova, i Juan Luis Ruiz, regidor del Consistori.

Comparteix la notícia