Search
Close this search box.

Edgar Doblas, Lucas Cajes i Sacris també donen el ‘sí’ a continuar al Sitges

Els d'Aiguadolç, a punt per a la quarta ronda de la Copa Catalunya Amateur

Edgar Doblas continua al Sitges // G.M.CH.

Tres renovacions més. El Sitges continua configurant la plantilla de la temporada que ve, de moment, a partir dels jugadors que van assolir l’ascens. En les últimes hores han donat el ‘sí’ el migcampista Sacris, el porter Lucas Cajes i el davanter Edgar Doblas.

S’uneixen a Martí, Josele, Montesinos, Jota, Javi Lara, Rovira i Geri. Ja va dir el tècnic Toni Salido que volia renovar el 80% de la plantilla.

Edgar Doblas va ser, juntament amb Pascua, el màxim realitzador del Sitges en la campanya 2022/2023. Va fer 15 dianes, 11 en la primera fase i quatre en la segona. Sacris es va consolidar en la medul·lar durant la fase d’ascens i Lucas Cajes va alternar la titulartitat a la porteria amb Nito.

La temporada no ha acabat per al Sitges, ara immers en la Copa Catalunya Amateur. Aquest diumenge (17.30 h) visita la Florida B, campió del grup 18 de Quarta Catalana, en la quarta eliminatòria de la competició.

[su_box title=”El Sitges, un dels equips protagonistes de les Nits dels Campions “]El Sitges serà un dels equips protagonistes de les Nits dels Campions de la Federació Catalana de Futbol, que se celebraran entre els pròxims dies 19 i 28 de juny en les diferents delegacions del territori. Serveixen per lliurar les copes de campions de lliga del curs 2022/2023 en totes les categories del futbol i futbol sala català. Els d’Aiguadolç es van imposar en el seu grup de Segona Catalana. La Nit dels Campions de la delegació Penedès-Garraf serà el 22 de juny (19.30 h) a Santa Margarida i els Monjos. Hi estan citats tots els equips de la zona que hagin guanyat la lliga.[/su_box]
Comparteix la notícia