Edu Expósito rubrica la permanència de l’Eibar a Primera amb dos gols

El migcampista cubellenc, botxí d'un Espanyol ja descendit

Edu Expósito, felicitat pels seus companys // TWITTER @SDEibar

Edu Expósito va rubricar ahir la permanència de l’Eibar a Primera Divisió amb els dos gols de la victòria del conjunt basc (2-0) al camp de l’Espanyol, ja descendit. El posterior triomf del Sevilla contra el Mallorca va convertir en matemàtica la salvació dels blaugranes en un diumenge rodó per al migcampista cubellenc i els seus companys.

Gran treball de l’equip per tornar a casa amb tres punts importantíssims. Grande, Eibar!!, va escriure Edu Expósito al seu perfil de Twitter després del partit.

El cubellenc també es va pronunciar a Instagram: Sabíem de la importància del partit y ho hem demostrat al camp. Orgullós d’aquest equip!!

Edu Expósito va encarrilar el triomf de l’Eibar a partir d’un penal per mans de Víctor Gómez. El cubellenc va assumir la responsabilitat de marcar des dels 11 metres i no va fallar amb un xut ajustat a la dreta de Diego López. El porter de l’Espanyol va endevinar la direcció del llançament, però no va poder evitar el gol. Era el minut 25.

Al cap d’11 minuts es va repetir l’escena, amb Edu Expósito plantat davant de Diego López per un altre penal per mans, aquesta vegada del central Bernardo. Va haver d’entrar en joc el VAR i va caldre la revisió de la jugada perquè el cubellenc tornés a situar la pilota al punt dels onze metres. El xut va tornar a anar a la dreta del porter periquito, que va refusar el cuir, però el mateix Edu Expósito va recollir el rebuig per marcar el 0-2. Era el seu quart gola la Lliga.

En la segona meitat l’Eibar va saber administrar la renda per assegurar-se tres punts d’or. En l’Espanyol, el vilanoví Víctor Campuzano va ser titular i va jugar 58 minuts, fins que va ser substituït per Raúl de Tomás.

Després de la derrota del Mallorca, Edu Expósito es feia ressò a Twitter de l’objectiu aconseguit per l’Eibar de continuar una temporada més a Primera.