Search
Close this search box.

Eduard Romeu, vicepresident del Barça, al Campus de Santi Triguero

El vilanoví fa quatre anys que organitza una estada a Girona

Foto de família de la trobada d'ahir al Campus Futgol // CAMPUS FUTGOL

Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça, va fer ahir a la tarda una visita al Campus Futgol, que organitza l’exjugador vilanoví Santi Triguero, juntament amb Joan Castillo, amb qui va coincidir al Vilafranca.

Romeu es va mostrar molt proper a la canalla, formada per molts nens de la comarca del Garraf.

Fa quatre anys que Triguero munta aquesta estada d’una setmana a la Casa de Colònies El Collel, un complex lúdic-esportiu que té unes instal·lacions amb 150 hectàrees de boscos i muntanya entre les comarques de la Garrotxa i del Pla de l’Estany, a la província de Girona.

Els participants del Campus Futgol van poder preguntar a Romeu sobre qüestions referents a l’actualitat del Barça, com ara el fitxatge de Robert Lewandowski.


El vicepresident blaugrana no va defugir cap resposta. A més, va donar a l’organització una samarreta del Barça per sortejar entre els joves.

Un dels vessants del Campus Futgol és el solidari. Aquest any s’ha bolcat amb l’anomenada #ChampionsForPedrito, un moviment solidari que té com a objectiu arribar a cobrir les diferents necessitats del fill de l’actual director esportiu del Vilafranca, Juan Pablo Amantini. El nen pateix el síndorme Coffin Siris, una malaltia minoritària d’origen genètic.

Amantini també va estar en la trobada d’ahir amb Eduard Romeu a El Collell. El vicepresident del Barça es va interessar per la malaltia de l’infant i va fer una aportació econòmica a la causa.


Un moment de la xerrada d’ahir, amb Romeu al centre // CAMPUS FUTGOL

Comparteix la notícia