Search
Close this search box.
,

El 14è Torneig Internacional Tambeach de Catalunya, a Vilanova

La cita, aquest cap de setmana a Ribes Roges

El tamborí torna a Ribes Roges // ESPORTS VNG

La platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú acull aquest cap de setmana la 14a edició del Torneig Internacional Tambeach de Catalunya, organitzat per la Federació Catalana de Tamborí i l’Associació Esportiva Tambeach del Garraf.

La competició, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, acollirà al voltant d’una cinquantena de participants d’arreu del país.


Enguany, a causa de la situació sanitària que es viu arreu del món, no hi haurà presència de jugadors i jugadores internacionals.

Aquest dissabte es disputaran els partits corresponents a les categories mixtes, individuals i categories de dobles sèrie plata (iniciació). Enguany, a més, hi haurà una categoria infantil. Demà es jugaran els partits de dobles femení i dobles masculí, sèrie or.

[su_box title=”Què és el tamborí?” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El tamborí és un esport tradicional del nord d’Itàlia i el sud de França que adopta el nom de l’instrument amb què es juga: el tamborí. Es considera el precursor del tenis, ja que les similituds amb aquest esport són múltiples, segons s’explica al web de la Federació Catalana de l’especialitat. L’evolució de l’esport ha anat marcada pel desenvolupament del material utilitzat. S’ha passat d’utilitzar pell d’animal en els seus orígens a plàstic i tela sintètica en l’actualitat. El 1890 es considera el punt de partida oficial del tamborí.[/su_box]

Comparteix la notícia