Search
Close this search box.
,

El Barça fitxa un jugador del Club Handbol Vilanova per al seu Infantil B

Biel Soteres, porter de 12 anys, s'incorpora a la disciplina blaugrana

Biel Soteras vestirà de blaugrana // CHVNG

El Club Handbol Vilanova està d’enhorabona. Biel Soteres, porter de 12 anys de l’entitat, ha fitxat pel Barça, que l’incorpora per a l’equip Infantil B.

La notícia és un orgull per a la família de l’Handbol Vilanova. “Estem molt contents que en Biel pugui fer aquest pas. És la recompensa al treball que duem a terme amb el planter”, afirma Juan Cuenca, president del club.

L’Handbol Vilanova va descobrir en Biel en una de les sessions que fa a les escoles de la ciutat per donar a conèixer el seu esport en les classes d’Educació Física.

“Es tracta d’una iniciativa que tenim en marxa des de fa molts anys. La vam reprendre quan vam sortir del Club Esportiu Vilanova. Vam començar amb quatre col·legis i ara arribem pràcticament a tots”, explica Cuenca.

Ara en Biel descompta els dies per vestir-se de blaugrana. La crisi de la Covid ha retardat la seva incorporació als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

El porter vilanoví cursa Primer d’ESO a l’Escola El Cim i haurà de combinar els estudis amb l’handbol. El Barça no vol distraccions en el vessant acadèmic dels seus jugadors.

No és la primera vegada que l’Handbol Vilanova nodreix equips grans com el Granollers, el Sant Vicenç i el mateix Barça. Des de la seva fundació, l’any 1978, l’entitat de la capital del Garraf aposta per la formació d’infants i joves amb l’objectiu de créixer com a club.

Comparteix la notícia