Segueix-nos

Bàsquet

El Bàsquet Roquetes pren forma amb l’objectiu d’ascendir a Segona Catalana

Joan Pozo dirigeix l’equip per tercera temporada seguida

Joan Pozo, amb Adrià Miró // CB ROQUETES

El Bàsquet Roquetes ja prepara la nova temporada. Tornarà a militar a Tercera Catalana, ara Primera Territorial. Després del quart lloc obtingut el curs passat, en la campanya 2023/2024 buscarà l’ascens.

Al timó del Roquetes les darreres dues temporades, Joan Pozo afronta el tercer any amb gran il·lusió i entusiasme

El tècnic manté el bloc de la darrera campanya. Així, Pozo podrà continuar comptant amb l’incombustible Roger Tormo, capità de l’equip, que es trobarà rodejat, de nou, per jugadors com David Fernández i Ian Ruiz, escortes que han compaginat aquesta posició amb la de base.

I no només això. El joc exterior de l’equip està ben apuntalat, amb noms que continuen com Javi Montesinos, Marc Ramos i Òscar Romero. Pel que fa al joc interior, Dani López, Josep Moreno, Ferran Carbonell, Yan Pedroso o Alejandro Canton són algunes de les opcions que Pozo tindrà disponibles al llarg de la temporada.


A més, el Bàsquet Roquetes ha pogut renovar l’italià Gianluca Ferrari, la gran sensació de l’equip i de la Lliga la temporada passada. Ferrari va ser el màxim anotador la passada campanya. Encara que ha tingut diverses ofertes suculentes d’equips de categoria superior, continuarà mínim un any més a l’entitat.

La cirereta al pastís és el fitxatge d’Adrià Miró, procedent del Bàsquet Ribes, de Primera Catalana. Es tracta d’un reforç de luxe per a la posició de base. Tot i ser un jugador jove, ha d’aportar un salt de qualitat als de Pozo per la bona visió de joc que té i pel lideratge que pot transmetre.

Segons Joan Pozo, “tenim un equip més sòlid que l’any passat amb l’objectiu d’intentar ascendir”.


Gianluca Ferrari continua a l’equip // CB ROQUETES

PUBLICITAT

Més a Bàsquet