Search
Close this search box.

El Bàsquet Samà, a punt per a la temporada 2022/2023 amb nova imatge

La lletra 'S', el nou símbol del club vilanoví

Arnau Carreras, jugador del Sènior A masculí del Samà // CB SAMÀ

Nova temporada i nova imatge. El Bàsquet Samà arrenca el curs 2022/2023 estrenant equipacions amb la lletra ‘S’ com a símbol del club.

Els dos primers equips ja lluiran la nova vestimenta aquest cap de setmana en l’estrena de la Lliga tant en la Copa Catalunya femenina com en la Primera Catalana masculina.

“El canvi d’imatge el va impulsar Dani Ximenes des de l’àrea de comunicació. És atrevit, modern i una mica americanitzat. Buscàvem renovar la imatge amb senzillesa i seriositat. N’estem contents” assenyala Sergi Fenollosa, president del Samà.Durant l’estiu la ‘S’ del Samà ja ha lluït per Vilanova en el campus del club. Amb la nova temporada també prendrà protagonisme a les pistes de joc.

Pel que fa al debut dels dos primers equips del club a la Lliga, el femení rep aquest dissabte el Càmping Bianya Roser, a partir de les sis de la tarda. Les vermelles mantenen tot el bloc de l’ascens del curs passat.

L’equip masculí també juga avui el primer partit a l’Isaac Gálvez. Els vermells s’enfronten al Morell a partir de tres quarts de vuit del vespre. La principal cara nova de l’equip vilanoví és Arnau Carreras. El base ha tornat a casa després de quatre anys a EBA amb el Castelldefels.


Mireia Creixell, jugadora del Sènior A femení de l’Intersport Olària Samà // CB SAMÀ

Comparteix la notícia