El Bàsquet Sitges-La Guixeta guanya en el segon test de pretemporada

Els blancs s'imposen al La Salle Bonanova per 86-64

El Bàsquet Sitges-La Guixeta continua agafant to de cara a la Lliga // CB Sitges

BÀSQUET SITGES-LA GUIXETA 86 – LA SALLE BONANOVA 64
Parcials: 24-25, 24-11, 20-14 i 18-14.

El Bàsquet Sitges-La Guixeta va imposar-se al La Salle Bonanova per 86-64 en el segon partit de pretemporada, jugat dissabte a Pins Vens.

Tot i que en el primer quart la defensa del Bàsquet Sitges no va ser bona –va encaixar 25 punts–, els blancs van millorar en aquest aspecte a partir del minut 10 i en cap dels altres períodes l’anotació de l’equip visitant va superar les 14 unitats.

Així i tot, el conjunt sitgetà va cometre massa faltes personals, 24 en total, per 12 només del quadre de la Bonanova. El Sitges va perdre 15 pilotes, xifra que haurà de rebaixar de cara a la Lliga, aquesta temporada a Segona Catalana.

En atac, es va notar que el Bàsquet Sitges pitjava una mica més l’accelerador. L’equip, en molts moments, va fer gala d’un bon joc col·lectiu i ràpid, amb els talls oportuns i assistències. Va destacar Bustos amb 17 punts.

Quan la Salle Bonanova va defensar en zona, l’equip local va saber moure la pilota amb més encert que en el partit anterior. El Sitges va cloure el matx amb un 50% d’encert en els tirs de tres punts.

El conjunt barceloní va jugar molt minvat. Només disposava de set jugadors, però van mostrar un bon to físic.

El matx va servir de banc de proves per complir amb els protocols anti Covid-19 que el club sitgetà ha de dur a terme a la grada i a la pista. En aquest sentit, l’afició de l’equip visitant va felicitar els responsables del Bàsquet Sitges d’implantar les mesures necessàries.

El Samà, de Primera Catalana, serà el pròxim i darrer rival dels blancs abans del debut a la Lliga.

BÀSQUET SITGES: Àngel (7), Valerio (6), Oriol (10), Fer (8), Noel (6) Bustos (17), Aleix (7), Jordi (9), Nacho (2) i Omar (14).