El Burgos del vilanoví Miquel Salvó passa a les ‘semis’ de la Champions

L'equip castellà, molt superior a l'Hapoel de Jerusalem (65-92)

Salvó i els seus companys continuen endavant a Atenes // CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL

Miquel Salvó i l’Hereda San Pablo Burgos continuen endavant en la Final a 8 de la Basketball Champions League, que es disputa a Atenes. El conjunt castellà va passar ahir a semifinals després de desfer-se de l’Hapoel de Jerusalem per 65-92.

El vilanoví va jugar sis minuts i 39 segons, no va anotar cap punt i va capturar un rebot.

El Burgos va dominar el partit de cap a peus. Al final del primer quart guanyava per 15-23 i va arribar al descans amb 17 punts d’avantatge (32-49). Els blaus van arribar a dominar de 24 punts en el tercer quart (46-70).

L’Hapoel no tenia cap opció. L’últim quart va arrencar amb un 48-77 per a Salvó i els seus companys, que van continuar passant per damunt del rival fins al 65-92 definitiu.

La figura del Burgos va ser el pivot el serbi Dejan Kravic, que va anotar 18 punts i va capturar 10 rebots per a un 28 de valoració.

Salvó i el Burgos jugaran la semifinal demà divendres –en horari per confirmar–contra el guanyador del duel entre el Türk Telekom i el JDA Dijon a l’OAKA de la capital grega.