,

El Caixense es proclama campió de les 24 Hores de Vilanova

En la final s'imposa a l'Alcaide Rehabilitacions per 2-4

El Caixense, campió de les 24 Hores // ASSOCIACIÓ CASERNES VILANOVA

El Caixense, un equip barceloní, es va apuntar el títol diumenge en les 24 Hores de Futbol Sala de Vilanova. El torneig, sota l’organització de l’Associació Casernes Vilanova, es va disputar al pavelló Isaac Gálvez.

En la gran final el Caixense es va imposar a l’Alcaide Rehabilitacions i Reformes per 2-4. En l’equip finalista hi havia jugadors com Carlos Contreras, Sergio Ximénez, Kike Aranda, Amine i David Martínez, federats de futbol i de futbol sala de la comarca.

Els gols d’Àlex, Sergio Costa, Marc i Ferran van marcar les diferències en el partit pel títol. Amine i Abdes van marcar per a l’Alcaide sense poder canviar el signe del matx.

El Caixense es va endur la copa de campió i 500 euros. El premi en metàl·lic per a l’Alcaide va ser de 250 euros.

La competició va aplegar un total de 10 equips. El millor jugador de les 24 Hores va ser David Gómez, del CFS Cubelles. Sergio Costa, del Caixense, va erigir-se en el jugador més valuós de la final i en el màxim golejador del torneig amb nou gols.

Des de l’Associació Casernes Vilanova agraeixen la participació dels equips inscrits i el servei de bar del pavelló durant la competició.