Search
Close this search box.

El canvi de la gespa artificial de l’Alumnes Obrers i de l’Annex 1, el 2022

El primer trimestre de l'any que ve, nou termini per fer les obres

El canvi de gespa de l'Estadi, fins l'any que ve // G.M.CH.

La substitució de la gespa artificial de l’Estadi dels Alumnes Obrers i de l’Annex 1 de Vilanova i la Geltrú s’ha ajornat fins al primer trimestre de 2022.

Almenys aquest és el nou termini que es marca l’Ajuntament després que en els últims mesos no s’hagi pogut tirar endavant el concurs per fer les obres, que estaven previstes per aquest 2021.

En la darrera assemblea de socis del Vilanova el president Xavier Laffitte va avançar als socis la voluntat del Consistori de canviar la gespa abans que acabés el 2021. Així li ho havien fet arribar des de l’Ajuntament.

A l’octubre, la regidora d’Esports, Blanca Albà, continuava esperançada en fer les obres abans de final d’any i deia a elPrimer.cat que estaven treballant per reubicar els usuaris tant de l’Estadi com de l’Annex 1.

Ara bé, la setmana passada, fonts del Consistori admetien a elPrimer.cat el retard en el concurs i que esperen poder tirar endavant la substitució de la gespa en el primer trimestre de 2022.

La lesió d’un jugador dels Veterans del Vilanova dissabte passat en el malmès terreny de joc de l’Annex 1 ha tornat a fer evident la necessitat d’un canvi urgent.

A l’Estadi el deteriorament de la gespa també fa temps que s’arrossega, tot i que s’hi han anat fent petites reparacions.


El deteriorament és evident a l’Annex 1 // Veterans CFV

Comparteix la notícia