Segueix-nos

Futbol

El canvi de la gespa de l’Estadi i de l’Annex 1, al Ple de l’Ajuntament de dilluns

S’ha d’aprovar l’obertura del procediment d’adjudicació de les obres

La gespa de l'Alumnes Obrers necessita un canvi // G.M.CH.

El canvi de la gespa de l’Estadi de l’Alumnes Obrers i de l’Annex 1 de la zona esportiva de Vilanova i la Geltrú serà un dels punts que es tractaran en el Ple de l’Ajuntament de dilluns que ve, 13 de juny.

S’ha d’aprovar l’expedient de contractació i obertura del procediment d’adjudicació per a la contractació del subministrament i instal·lació, en modalitat d’arrendament sense opció a compra, del paviment de gespa artificial dels dos camps de futbol del complex municipal de futbol de la ciutat.

Les obres ja fa temps que s’han anat endarrerint. Primer, des de l’Ajuntament, es va planificar fer-les abans que acabés el 2021. Després es van ajornar fins al primer trimestre de 2022 i ara falta veure quins seran els terminis un cop s’aprovi l’expedient en el ple.

La lesió d’un jugador dels Veterans del Vilanova el passat mes de desembre en el malmès terreny de joc de l’Annex 1 va fer evident altre cop la necessitat d’un canvi urgent.

A l’Estadi el deteriorament de la gespa també fa temps que s’arrossega, tot i les petites reparacions que s’hi han anat fent.

El Vilanova fitxa Àlex Frutos (Sitges) i renova Aleix Semur
Àlex Frutos, migcampista procedent del Sitges, de Segona Catalana, és el primer fitxatge del Vilanova per al curs vinent. En la darrera campanya va jugar 27 partits amb els d’Aiguadolç, tots com a titular, i va marcar quatre gols. És un jugador que coneix sobradament la tècnica Luri Sorroche. Va dirigir-lo tant al Sitges com al Moja. El Vilanova també té un altre jugador renovat, segons va informar ahir per les xarxes socials. Es tracta del polivalent defensa Aleix Semur. Pot jugar tant de lateral com de central.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol