Search
Close this search box.

El canvi de la gespa de l’Estadi i de l’Annex 1 de Vilanova, a partir del 17-O

És la data marcada a l'espera que es tanqui el període d'al·legacions

Les màquines entraran aviat a l'Alumnes Obrers // G.M.CH.

Les anhelades obres per canviar la gespa artificial de l’Estadi dels Alumnes Obrers i de l’Annex 1 de Vilanova i la Geltrú arrencaran el dilluns 17 d’octubre. Aquesta és la data prevista per l’Ajuntament.

Ara roman obert el termini d’al·legacions a l’adjudicació dels treballs, que s’allargarà fins al 4 d’octubre.

En cas que no n’hi hagi cap es procedirà a la signatura del contracte amb l’empresa ActiSport, guanyadora del concurs, que estaria en disposició de començar les obres el 17 d’octubre.

Les màquines entraran primer a l’Alumnes Obrers i els treballs tindran una durada aproximada d’entre quatre i sis setmanes. El canvi de la gespa a l’Annex 1 s’estima que s’allargarà entre quatre i cinc setmanes.
En tots dos casos els terminis estan subjectes a factors meteorològics.

Tècnics de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es van reunir divendres amb els representants dels diferents clubs que utilitzen les instal·lacions de l’Alumnes Obres.

La trobada tenia com a objectiu la planificació dels entrenaments i partits dels clubs, durant el període en què s’estarà fent el canvi de la gespa, primerament la de l’Estadi i, un cop acabi, la del camp annex.

Des de la Regidoria d’Esports es vol agrair molt especialment la bona predisposició dels clubs que fan servir la instal·lació a l’hora de modificar i replanificar les seves dinàmiques esportives, per tal d’adaptar-se als calendaris i necessitats d’aquesta obra.

Comparteix la notícia