Search
Close this search box.

El Canyelles debutarà a Tercera Catalana amb l’objectiu de la permanència

Sergio Ximénez i Kike Aranda, fitxatges amb experiència per als grocs

El Canyelles ve de fer una gran campanya a Quarta Catalana // INSTAGRAM UE CANYELLES


El Canyelles debutarà a Tercera Catalana en la temporada 2023/2024 després d’assolir l’ascens com a un dels millors segons de Quarta Catalana la passada campanya.

El fet de no conèixer que acabarien pujant fins a mitjan juliol ha condicionat, en part, la planificació dels grocs. Així i tot, l’equip viu amb il·lusió el nou curs, que serà la primer de la història a Tercera Catalana.

El tàndem Dani Cruces i David Fernández continuarà una temporada més a la banqueta del Canyelles, amb Rubén Marín de delegat.

Pel que fa a la plantilla, 15 dels 19 jugadors que la formaven l’any passat continuen i molts d’ells són del poble. “Continuem apostant per gent de Canyelles” diu Cruces.

I tenint en compte el salt de categoria, el club també està lligant jugadors que aportin qualitat i experiència com el golejador Sergio Ximénez o el mig centre Kike Aranda

Pel que fa als objectius de la temporada, Dani Cruces afirma que “havíem fet una plantilla per a ser un dels millors a Quarta Catalana. Ara, amb l’ascens, lluitarem per mantenir la categoria”.

El Canyelles començarà la pretemporada el 17 d’agost i té previstos tres entrenaments per setmana. Els grocs jugaran sis amistosos de preparació contra tres equips de Tercera Catalana (Cunit, Penya Jove i Can Cartró) i tres més de Quarta Catalana (Sant Sadurní, la Llacuna i Carme).

Comparteix la notícia