Segueix-nos

Bàsquet

El CB Sitges cancel·la de nou el Clínic d’Entrenadors i el 3×3 per la pandèmia

L’entitat fa un exercici de responsabilitat davant dels nous rebrots

El 3x3 s'ha tornat a cancel·lar // CB SITGES

El Club Bàsquet Sitges, arran de la pandèmia, ha decidit cancel·lar per segon any consecutiu dues de les seves activitats estiuenques amb més solera: el 16è Clínic Internacional d’Entrenadors, que estava previst per aquest dissabte, i el 27è 3×3, que s’havia de celebrar el 7 d’agost.

Així ho va fer públic ahir el club en un comunicat. El Bàsquet Sitges explica que a conseqüència de la situació actual de la pandèmia i davant dels nous rebrots de la Covid-19, ens veiem obligats, per segon any consecutiu, a prioritzar i prendre decisions difícils i importants.


I afegeix: Donat que la situació actual sembla agreujar-se, fem un exercici de màxima responsabilitat tot pensant en la seguretat de totes les persones participants en les activitats.

El club agraeix també el suport rebut en aquests temps tan complicats de les diferents institucions, entitats, socis, aficionat, col·laboradors i simpatitzants del bàsquet i esperem que aviat tornem a la total normalitat i puguem gaudir d’aquest esport com sempre hem fet.

PUBLICITAT

Més a Bàsquet