El CB Sitges-La Guixeta passa per sobre del Casal de Vilafranca amb un 92-53

Els blancs dominen amb autoritat des del primer quart

Mauro Pérez busca la cistella per al Bàsquet Sitges // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta va atropellar dissabte el Casal de Vilafranca amb un clar 92-53 en el segon compromís al grup 3B de Segona Catalana.

Els blancs van fer a miques la dinàmica de partits igualats entre els dos equips. La bona defensa de l’equip sitgetà i el pobre encert del conjunt penedesenc van ser dos factors determinants en la resolució del matx.

De seguida el Sitges va tirar d’una bona pressió per aconseguir cistelles ràpides al contracop. A més, en l’atac estàtic els blancs movien la pilota amb velocitat i no dubtaven a l’hora d’apropar-se el cèrcol. L’encert en els tirs lliure va acabar de definir un clar 27-15 al final del primer quart.

No va canviar el partit en el segons 10 minuts. Els recanvis dels locals van fer millorar encara més el seu joc tant en atac com en defensa. El Casal no tenia el seu dia de cara a cistella. El parcial va ser de 31-7 per al Sitges, que al descans dominava per 58-22.

En la segona meitat els de Pins Vens van preferir jugar amb possessions més llargues. El Casal va esforçar-se per intentar maquillar el marcador. Tot i així, la concentració del Sitges va ser exemplar i la renda va augmentar fins al 92-53 definitiu.

En l’apartat anotador, pels blancs van destacar Oriol Camprubí (25 punts), Omar Thiam (13 punts) i Nacho Velasco (12 punts). I de nou va brillar Mauro Pérez, molt complet amb vuit punts, nou rebots i nou assistències.

Després de dues jornades, els sis equips del grup porten un triomf i una derrota. La Lliga ara s’atura fins al cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

Els esforços dels responsables del Bàsquet Sitges per obrir les grades amb aforament limitat va fer que els assistents gaudissin d’un bon espectacle. Els afortunats van haver de reservar les poques places permeses.

[su_box title=”El CB Sitges-La Oca també guanya” style=”soft” box_color=”#516e6d”]Les noies de l’equip sènior femení, el CB Sitges-La Oca, van debutar com a locals en el segon partit de la temporada i es van imposar per 46-41 al Molins B. Aquest cop les sitgetanes van sortir molt endollades i van portar el ritme des del primer minut. Durant la primera part les visitants es van mantenir dins del partit gràcies a l’alta efectivitat en el tir de tres punts. Ara bé, un gran inici del tercer període per part del Sitges li va servir per obrir una renda de 12 punts (32-20). En l’últim quart, l’equip de Pins Vens va assegurar-se el triomf, malgrat permetre cistelles més fàcils al Molins.[/su_box]