El CB Sitges-La Guixeta cedeix la primera derrota de la temporada

Els blancs perden per 62-74 contra el Tenea Talent Esparreguera

El Sitges no va poder amb l'Esparreguera // CB SITGES

A la vuitena jornada va arribar la primera derrota del Bàsquet Sitges-La Guixeta al grup 6 de Segona Catalana. Els blancs van perdre dissabte contra el Tenea Talent Esparreguera, rival de la zona alta, per 62-74.

L’inici de partit dels blancs ja va ser dubitatiu. Els va salvar l’encert des de la línia de tres punts, que els va permetre arribar al minut 10 només tres punts per sota del rival: 19-22.

Al segon quart la dinàmica va ser semblant. El Sitges estava mancat d’intensitat defensiva, sobretot prop de cistella, un factor que permetia a l’Esparreguera anotar amb certa facilitat.

Els visitants també van accentuar la vigilància sobre els millors tiradors dels de Pins Vens. Al descans el marcador era de 31-43 (+12 per a l’Esparreguera).

En la segona part va continuar fent-se palès que el Sitges no aconseguia entrar en el partit. Els de Piñero tenien moltes dificultats per fer circular la pilota i les passaven magres per anotar. Al final del tercer quart perdien de 16 punts.

En el darrer període la grada va empènyer el Sitges per buscar la remuntada. Van ser els millors moments dels blancs, que van arribar a situar-se a nou punts de l’Esparreguera amb set minuts de la conclusió.

Aleshores, un triple dels visitants amb la possessió esgotada va ser un cop massa dur per al Sitges, que ja no es va aixecar.

Aquest dissabte (17.45 h) el Sitges torna a jugar a casa. Rep l’Estudio Modular Sferic, penúltim a la taula. Els de Pins Vens van tercers.

[su_box title=”El CB Sitges presenta els seus equips del curs 2022/2023″]Abans d’aquest Sitges-Esparreguera, el club de Pins Vens va fer la presentació de tots els seus equips per al curs 2022/2023. Tots els jugadors i jugadores, amb tècnics i tècniques, van desfilar per la pista juntament amb en Turbo, la mascota de l’entitat, que va fer les delícies dels més menuts i menudes. Va ser una jornada intensa, amb partits de les nou del matí fins a les nou de la nit.