El CB Sitges-La Guixeta consolida el lideratge amb una còmoda victòria

El club, molest per l'endarreriment en les obres del pavelló

El Sitges va ser molt superior al CB La Selva // CB SITGES

Victòria còmoda del Bàsquet Sitges-La Guixeta, que es consolida al capdavant de la taula del grup 6 de Segona Catalana. Els blancs van guanyar diumenge el CB La Selva per 88-59.

Un parcial de 24-4 del Sitges en el primer quart va marcar el desenllaç del matx. Al descans el marcador era de 41-20.

Els tècnics Balta i Núria ho van aprofitar per fer rotacions i donar minuts a menys habituals. Cal destacar el debut del júnior Marc Rubí, que va jugar més de sis minuts i va anotar dos punts.

El tercer quart va ser semblant al primer, tot i algunes badades defensives dels locals, segurament fruit de la relaxació. En el darrer període hi va haver més igualtat per l’encert exterior dels visitants en els minuts finals. Al final 88-59.

En el Sitges van destacar Oriol Camprubí (22 punts), Nacho Velasco (19 punts), Jan Carrión (13 punts) i Bustos (11 punts). També va fer un bon partit Àngel Miguelsanz, amb cinc punts, 13 rebots i una valoració de 18 en només 12 minuts de joc.

No tot són bones notícies per al Sitges, ja que sembla que no podra gaudir del pavelló habitual de joc, el pavelló 2, per un endarreriment per part de l’Ajuntament en la contractació de la instal·lació de la nova superfície de parquet, segons informa el club.

El CB Sitges assenyala que, malgrat que les obres es van iniciar ben entrat setembre, no es va contractar el parquet fins al passat dimecres 17 de novembre.

L’entitat de Pins Vens titlla d’incomprensible i trista aquesta situació per un club amb 70 anys d’història, amb excel·lents resultats i que encara no pot disposar d’una instal·lació en condicions per entrenar i jugar.

[su_box title=”El Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia guanya el Reus” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Club Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia es va retrobar amb la victòria dissabte passat després de dues derrotes seguides amb un 81-68 sobre el Reus Deportiu. Un parcial de 19-16 en el primer quart va donar avantatge als grocs, que van eixamplar la renda abans del descans fins als 14 punts (44-30). Va replicar el conjunt reusenc en el tercer quart (11-24), però es va refer el Nou Bàsquet Vilanova imposant-se en el quart període (26-14). Aleix Gumà, amb 20 punts, va ser el màxim anotador dels de la capital del Garraf.[/su_box]