El CB Sitges-La Guixeta continua amb el ple de victòries: quatre de quatre

Els blancs superen La Salle Manresa B per 93-59

Ángel vigila un jugador de La Salle Manresa B // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta manté el ple de victòries –quatre en quatre partits– al grup 6 de Segona Catalana després d’imposar-se, dissabte, a La Salle Manresa B per 93-59.

Tot i la diferència final en el marcador, en l’inici del partit el Sitges no va poder marcar el ritme que volia. Hi havia massa anades i tornades, molts contraatacs i pilotes perdudes. Tot plegat, es devia a la pressió constant a tota la pista dels visitants.

No obstant, el bon percentatge en el tir exterior dels blancs, sobretot des de 6,75, els va permetre arribar al final del primer quart amb un marcador molt elevat i 12 punts d’avantatge (28-16).

Al segon quart no va variar la dinàmica. La pressió constant de La Salle Manresa generava situacions fàcils de contraatac per al Sitges al mateix temps que li provocava pèrdues de pilotes.

El que no aconseguien els del Bages era tallar la sagnia en el marcador. Tant és així que l’avantatge dels de Pins Vens al descans va arribar als 23 punts (51-28).

A la represa, els visitants van retallar la diferència als 16 punts gràcies a quatre triples gairebé consecutius. Tanmateix, el Sitges no va trontollar i a còpia de paciència i d’una bona lectura del joc va deixar un 76-48 impossible de remuntar a les portes del darrer quart.

Així va ser. Els blancs van mantenir el bon to defensiu i de concentració per firmar un parcial de 17-11 en l’últim període i certificar el +34 final (93-59).

Aquest dissabte (18.15 h) el Sitges visita el Casal de Vilafranca en un autèntic clàssic entre els dos equips.

CB Sitges: León (2), Marc, Ángel (20), Oriol (18), Adrià, Juan Antonio (12), N.Vicente, Jan (6), Pau (11), N.Velasco (13), Iván (9), Nil, Marçal, Mauro, Pau A. (2) i Leo.

[su_box title=”Triomfs a domicili dels dos primers equips del Samà i derrota del Ferroli Ribes a casa”]En la Primera Catalana masculina, l’Intersport Olària Samà va guanyar diumenge els Monjos per 64-74. Els va costar arrencar als vermells, que al final del primer quart perdien per 23-15. Els de Piñol, tercers a la taula amb un balanç de cinc triomfs i una derrota, van donar un cop sobre la taula amb un parcial de 9-22 en el segon període i ja no van deixar de comandar el marcador. El Ferroli Ribes va perdre per 49-57 contra el Pallejà. Els blaus, antepenúltims. no es van trobar còmodes i ho van pagar amb la derrota, la quarta en cinc jornades. A Copa Catalunya, victòria de l’Intersport Olària Samà femení, que es va desfer del Joventut L’Hospitalet per 72-77 i va tercer a la taula amb quatre partits guanyats i dos de perduts. Les de Rubén Tenor van marcar les diferències en els dos primers quarts.[/su_box]