El CB Sitges-La Guixeta derrota el Manyanet Reus i suma el setè triomf seguit

Els blancs, líders i invictes, s'imposen per 80-87

El Sitges fa pinya després del triomf // CB SITGES

El CB Sitges-La Guixeta es manté líder i invicte en el grup 6 de Segona Catalana després de superar, dissabte, el Manyanet Reus per 80-87.

El partit va ser molt emocionant. Es van produir cinc canvis d’avantatge i set empats en el marcador. No va ser fins als darrers tres minuts que els de Pins Vens van aconseguir marcar les diferències de manera definitiva.

El Sitges tenia les baixes de Valerio Siriaco, Noel Guillén i Omar Thiam, tots tres lesionats. Pau Cabezas va poder jugar, a pesar d’arrossegar molèsties al genoll.

La primera meitat va ser equilibrada i vistosa, amb força encert de tots dos equips. Les defenses no podien contenir els atacs. Un triple sobre la botzina del Manyanet va deixar un 41-41 al descans.

La segona part va començar amb un altre triple dels de Reus, el Sitges va replicar de la mateixa manera i els locals van contestar de nou anotant de tres.

Estava endollat el Manyanet, que va firmar un parcial de 15-5 en els primers minuts del tercer quart. Perdia de 10 punts el Sitges (56-46), però va reaccionar.

Els locals ja no van tornar a encistellar de tres punts i el Sitges va clavar vuit triples més abans del final per decantar la balança a favor seu. Els de Balta i Núria van estar liderats per Nacho Velasco (23 punts) i per Uri Camprubí (22 punts).

[su_box title=”El Club Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia perd a Salou” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Club Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia continua ancorat a la zona baixa. Va jugar diumenge i va perdre per 70-64 a la pista del CB Salou Bàsquet Teresianes, tercer a la taula. Els grocs van competir fins al darrer quart, quan els locals, que van dur la iniciativa en el marcador en tots els períodes, van fer l’estirada final (24-19) per segellar el 70-64 definitiu.[/su_box]