El CB Sitges-La Guixeta doblega el Reus Ploms amb un clar 92-60

Els blancs sumen dues victòries en dos partits

El Sitges ja duu dues victòries // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta es va imposar diumenge al Reus Ploms Salle Negre per un clar 92-60 i duu dos triomfs en dos partits al grup 6 de Segona Catalana.

Els blancs es van sobreposar a les baixes d’Adrià Villar i Omar Thiam amb un joc ràpid, transicions dinàmiques i llançaments exteriors.

Durant el primer quart el partit va ser igualat. Al minut 10 guanyava el Sitges de sis punts (20-14).

En el segon període es va incrementar la diferència de l’equip de Balta i Núria, que van tirar de rotacions per mantenir un ritme alt i obrir forat en el marcador: 54-28 al descans.

Els intents del Reus Ploms de remuntar van topar amb un Sitges que va seguir molt aplicat. Els del Baix Camp van apostar per zones 1-3-1 i 2-3 per firmar petits parcials a favor seu, però els blancs hi responien movent la pilota amb criteri i amb encert exterior fins al 92-60 definitiu.

Com havia passat en la primera jornada, els 10 jugadors del Bàsquet Sitges que van jugar van anotar, almenys, quatre punts.

Van destacar especialment Àngel Miguelsanz (16 punts, 13 rebots i tres assistències per a una valoració de 24), Oriol Camprubí (21 punts), Nacho Velasco (11 punts, set rebots i dues assistències) i Noel Guillen (10 punts en 14 minuts jugats).

Dissabte que ve hi ha derbi. El Bàsquet Sitges-La Guixeta visita el Club Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia a l’Isaac Gálvez, a partir de tres quarts de vuit del vespre.

El partit de la segona jornada que els de la capital del Garraf havien de jugar a la pista del Vendrell es va ajornar i es disputarà el 4 de desembre.