El CB Sitges-La Guixeta encaixa la primera derrota amb un 81-66 a Salou

Un tercer quart desastrós acaba amb les opcions dels blancs

El Bàsquet Sitges va cedir la primera derrota // CB SITGES

Primera derrota de la temporada del Bàsquet Sitges-La Guixeta. Els blancs van perdre diumenge contra el Salou per 81-66.

El baix encert del Sitges en el capítol ofensiu (27% d’efectivitat en els tirs de dos punts, 22% d’encert en els llançaments de 3 i fins a 18 tirs lliures fallats) expliquen la seva derrota en un partit molt físic.

Sense Mauro Pérez, Noel Guillén i Valerio Siriaco, l’equip sitgetà va arrencar bé i va guanyar el primer quart (22-21). Fins als darrers minuts del segon període tots dos equips van disposar de petits avantatges fins que el Salou va marxar al descans amb quatre punts de renda (43-39).

El Sitges va fer un tercer quart desastrós. Semblava que el cèrcol local estava tancat i els blancs no trobaven la manera d’encistellar. Tirs clars es traduïen en errades i pèrdues de pilota que el Salou transformava en contraatacs. El parcial del quart, un 20-3 demolidor, va tirar per terra qualsevol intent de reacció dels de Pins Vens.

Tot i la diferència de punts en iniciar el darrer quart i la frustració per la manca d’encert, el Sitges va seguir batallant fins a la botzina final. Va guanyar aquest últim parcial (18-24), però no va poder eixugar el desavantatge que portava.

Al final, 81-66 per als locals. A pesar de la derrota, l’equip blanc continua com a líder del grup 6 de Segona Catalana.

Per part del Bàsquet Sitges-La Guixeta van destacar Àngel Miguelsanz (11 punts i set rebots), Oriol Camprubí (12 punts i set rebots) i Bustos (10 punts i vuit rebots).

El partit que el Sitges havia de jugar diumenge vinent a casa contra els Veterans CB Salle Reus s’ha ajornat per casos de Covid en l’equip del Baix Camp.

[su_box title=”El Nou Bàsquet Vilanova-La Parròquia s’imposa al Valls” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El Club Nou Bàsquet Vilanova La Parròquia ja és cinquè després de superar, dissabte, el Valls per 87-76. La igualtat va marcar els dos primers quarts (36-39 al descans). Els grocs van marcar les diferències a partir de la mitja part imposant-se en els dos últims períodes per 24-17 i 27-20. Javi Pérez va liderar el Nou Bàsquet Vilanova amb 20 punts. [/su_box]