Segueix-nos

Bàsquet

El CB Sitges-La Guixeta guanya amb comoditat a la pista del Viladecans

Els blancs marquen la diferència amb un joc ràpid i amb triples

El Sitges va imposar-se a Viladecans // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta, amb el títol a la butxaca de manera matemàtica, va guanyar dissabte a la pista del Viladecans per un clar 42-85 en la penúltima jornada de Lliga al grup 3B de Segona Catalana.

Els blancs, molt superiors, van saber sobreposar-se a les baixes de Nacho Velasco, Mauro Pérez i Valerio Siriaco, tres dels sis jugadors amb més minuts de pista aquesta temporada.

El Viladecans també estava plegat de baixes i va tenir poques opcions. Només va plantar cara al Sitges en el segon i tercer període gràcies a l’agressivitat que va mostrar en el rebot ofensiu.

Van ser minuts de relaxació i manca de concentració dels de Pins Vens, que van arribar a perdre 19 pilotes durant tot el partit.


En els altres dos quarts el Viladecans no va poder amb la velocitat i l’encert en els triples dels homes de Balta i Núria.

En les files del Sitges van destacar Àngel Miguelsanz (16 punts, 10 rebots i sis taps per a un 30 de valoració), Oriol Camprubí (27 punts i 29 de valoració) i Fernando Albaladejo (14 punts i 10 rebots).

Aquest diumenge (18.00 h) els blancs tanquen la Lliga a Pins Vens en la tornada contra el Viladecans.

PUBLICITAT

Més a Bàsquet