El CB Sitges-La Guixeta marca les diferències a Sant Cugat en el tercer quart

Els blancs sumen la novena victòria en 10 partits amb un 59-68

El CB Sitges-La Guixeta va estrenar l'any guanyant a Sant Cugat // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta va reprendre dissabte la Lliga al grup 6 de Segona Catalana amb un triomf, el novè del curs, per 59-68 a la pista del Sant Cugat Vermell.

En el primer quart els blancs van pagar la falta de ritme per l’aturada nadalenca amb errades prop de la cistella que no els va permetre obrir forat en el marcador (15-15).

Van ser uns primers 10 minuts amb defenses fermes i contactes permesos pels àrbitres.

No va millorar en atac el Sitges en el segon període. Amb una circulació massa lenta de la pilota, al conjunt de Pins Vens li continuava costant anotar. Al descans guanyava el Sant Cugat per 30-28.

La reacció del Sitges va arribar a la represa amb un major percentatge d’encert en el tir. Els blancs van firmar un parcial de 10-21 en el tercer quart per a un 40-49 en el global del partit.

En el darrer període va tornar la igualtat (19-19). Els blancs van saber administrar la renda que havien aconseguit amb Oriol i Iván liderant l’atac amb set i vuit punts, respectivament.

El Sitges comparteix el lideratge amb el Tenea Talent Esparreguera i el Sant Nicolau B. Els d’Edu Piñero reben dissabte (17.45 h) el Castellet.