El CB Sitges-La Guixeta marca les diferències en els dos primers quarts

Els de Pins Vens sumen el segon triomf amb un 50-69 sobre el Gelida

Edu Piñero, tècnic del CB Sitges-La Guixeta // CB SITGES

Segona victòria en dos partits al grup 6 de Segona Catalana per al Bàsquet Sitges-La Guixeta, que dissabte va vèncer a la pista del Gelida per 50-69.

Va arrencar amb certs dubtes l’equip de Pins Vens, però no va trigar a activar-se amb una bona defensa i una fluida circulació de pilota per trobar òptimes posicions de tir.

El Sitges va cloure el primer quart amb un avantatge de set punts (13-20) i encara va ser millor a partir del segon període a còpia d’intensitat i molta concentració.

El Gelida va estar set minuts sense encistellar i només va anotar des de la línia de tirs lliures. El parcial dels de Pins Vens va ser de 3-17 per a un 16-37 al descans.

Les forces es van equilibrar a partir del descans, però la renda que duia el Sitges va fer impossible la remuntada dels locals, a pesar del suport de la seva afició.