El CB Sitges-La Guixeta obté la tercera victòria en tres partits de Lliga

Els blancs guanyen a la pista del Sant Cugat per 58-79

El CB Sitges continua amb el seu bon inici de Lliga // CB SITGES

Tercera victòria en tres partits de Lliga per al Bàsquet Sitges-La Guixeta. Els blancs van superar diumenge el Sant Cugat per 58-79 i mantenen una bona dinàmica, malgrat un calendari discontinu al grup 6 de Segona Catalana.

El Sitges va arrencar intens i amb molta concentració en defensa. En atac, van adquirir força protagonisme els jugadors interiors blancs i els de Pins Vens van tancar el primer quart amb 10 punts d’avantatge (9-19).

Les forces es van equilibrar en el segon període (15-15), però el Sitges mantenia el +10 en el marcador (24-34).

A la represa el joc va embogir, amb anades i tornades. No acabava de defensar bé el Sitges, però anotava amb facilitat i va continuar amb els 10 punts de diferència a la mitja hora.

En l’últim quart, amb un parcial de 0-6, a partir de tres tirs lliures i un triple anotats, els de Piñero van acabar de trencar el partit.

El Sitges va assolir un avantatge de 16 punts (46-62) que encara va incrementar fins als 21 al final del matx.