El CB Sitges-La Guixeta pica pedra per superar el cuer Navàs B

Els blancs, colíders al grup 6 de Segona Catalana, guanyen per 73-71

El CB Sitges és líder al grup 6 de Segona Catalana // CB SITGES

El Bàsquet Sitges La Guixeta es va impostar dissabte al Navàs B per 73-71. Va ser una laboriosa victoria dels blancs, colíders del grup 6 de Segona Catalana, contra el cuer, que es jugava les opcions de permanència.

L’inici del partit va estar marcat per un intercanvi de cistelles. La poca intensitat defensiva dels dos equips permetia tirs alliberats.

Tanmateix, la capacitat per controlar el rebot ofensiu per part del Sitges li donava segones opcions. Això li va permetre aconseguir una diferència de nou punts després dels primers 20 minuts: 42-33.

Malgrat el desavantatge, el Navàs no va tirar la tovallola i va reaccionar a còpia d’intensitat defensiva i amb bona circulació de la pilota. La dinàmica del matx va canviar per complet. Tant va ser així, que els visitants no només van aixeugar la diferència de nou punts, sinó que van obrir un forat amb la mateixa renda.

El Sitges havia de replicar. Ho va fer quedant-se a només dos punts del Navàs B per afrontar l’últim quart.

En aquest darrer període, els de Pins Vens van fer valer un parcial de 12-0 per encarrilar el triomf, tot i que els visitants van continuar lluitant i van obligar el Sitges a estar en guàrdia fins a la botzina. Al final, 73-71.

En el pròxim partit, el 6 de maig, el conjunt sitgetà es jugarà quedar-se líder en solitari a la pista del Sant Nicolau B.