El CB Sitges-La Guixeta suma dues victòries a Pins Vens i torna a ser líder

Els blancs guanyen el Veterans Salle Reus i el Manyanet Reus

El CB Sitges-La Guixeta torna a ser líder // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta va aconseguir un doble triomf i torna a encapçalar la taula al grup 6 de Segona Catalana. Divendres va superar el Veterans Salle Reus per 85-48 en un partit pendent de l’onzena jornada.

Només els primers minuts van ser de domini dels visitants. Tot va canviar quan els blancs van aplicar-se en el rebot defensiu i van sortir al contracop. A la finalització del primer quart dominaven els de Pins Vens per 26-12.

La defensa del Sitges va millorar a mesura que avançava el partit, com ho demostren els parcials del segon i tercer període (19-10 i 23-8). Sí que es van igualar les forces en l’últim quart, però el Sitges ja tenia la feina feta.

Oriol Camprubí, amb 17 punts, va ser el màxim anotador dels blancs.

El Sitges, que continua a l’espera de poder tornar a jugar al pavelló 2, va repetir victòria diumenge amb un 85-50 sobre el Manyanet Reus.

Els blancs van dominar des del principi, amb un parcial de 24-8 en el primer quart. Els del Baix Camp ja no van poder revertir la dinàmica del matx.