El CB Sitges-La Guixeta torna al camí de les victòries dominant de principi a fi

Els blancs derroten l'Estudio Modular Sfèric per 79-55

El CB Sitges va celebrar la sisena victòria en set partits // CB SITGES

El Bàsquet Sitges-La Guixeta va refer-se dissabte de la derrota de la setmana passada tot superant l’Estudio Modular Sfèric per 79-55.

Van arrencar bé els d’Edu Piñero a partir de trobar el jugador alliberat gràcies a una bona circulació de la pilota.

Així i tot, al Sitges li faltava intensitat defensiva i no es podia desenganxar massa del rival en el marcador. Al final del primer quart, el resultat era de 20-15.

Al segon període els blancs van apujar el to defensiu per assolir una renda de 12 punts al descans: 40-28.

Va ser després del descans quan el matx va quedar gairebé vist per a sentència, ja que el Sitges va fregar els 20 punts de diferència. Tanmateix, els visitants van replicar amb tres triples seguits.

En el darrer període els de Pins Vens van tirar d’ofici per fer que l’avantatge no baixés dels 10 punts. La bona lectura del joc els va permetre firmar el 79-55 definitiu. Oriol va ser el màxim anotador del Sitges amb 25 punts.

Aquest dissabte, els blancs, tercers a la taula, visiten el cuer Navàs B, a partir de les 17.15 h.