Search
Close this search box.

El Celta, club de Primera Divisió, farà un clínic per Setmana Santa a Canyelles

Està obert a nens i nenes d'entre quatre i 14 anys

La presentació s'ha fet aquest migdia // AJUNTAMENT CANYELLES

El Celta de Vigo, club de Primera Divisió, durà a terme un clínic de futbol per Setmana Santa a Canyelles. Aquest migdia se n’ha fet la presentació a l’Ajuntament de la població. La cita serà els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril.

El clínic és fruit de l’acord entre UE Canyelles, la RC Celta Academy, l’empresa MSM Sports i el suport de l’Àrea d’Esports del Consistori canyellenc. Està obert a nens i nenes d’entre quatre i 14 anys.

Han pres part de la presentació Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Carles Martínez, president de la UE Canyelles; Diego García, coordinador internacional de la RC Celta Academy, i Marc Salicrú, gerent de MSM Sports

És la primera vegada que el club gallec fa un esdeveniment d’aquest tipus a Catalunya. El camp municipal de Canyelles serà l’escenari del clínic, on es desplaçaran tres entrenadors de la fundació del RC Celta de Vigo per ensenyar als infants la metodologia de joc d’un equip de Primera Divisió.

“És un luxe per al municipi de Canyelles comptar amb un club de futbol del prestigi del Celta de Vigo. Ben segur que serà una experiència increïble per als nens i nenes que hi participaran”, ha explicat Rosa Huguet.


Fins al moment hi ha una seixantena de nens i nenes que ja s’han inscrit al clínic. Aproximadament, un 50% són de Canyelles i la resta, de poblacions del Garraf i del Penedès.

“És un honor que un club com el Celta, amb un planter tan reconegut internacionalment, hagi confiat en Canyelles per fer aquest clínic de Setmana Santa”, ha manifestat Carles Martínez, president de la UE Canyelles.

“El que volem és que els nens i nenes, a la vegada que s’ho passin bé, puguin conèixer les formes de jugar i d’entendre el futbol d’un equip de Primera Divisió”, ha continuat. Segons Martínez, l’objectiu és poder repetir l’experiència a l’estiu.

Diego García, Coordinador Internacional del RC Celta Academy, per la seva part, ha assegurat que “el que pretenem és inculcar als nens i nenes uns valors a través del futbol. És una experiència bidireccional. Ens interessa molt veure com és el futbol que es fa en aquesta zona i intercanviar experiències”.

D’altra banda, Marc Salicrú ha destacat que “la metodologia del RC Celta de Vigo que, a diferència d’altres clubs, té com a responsables d’aquestes activitats els mateixos entrenadors del futbol base. És un club molt particular. Tots els entrenadors del futbol base estan a l’estructura del club. I són ells els que es desplaçaran a Canyelles per treballar amb els nens i nenes d’aquí”.

Les persones interessades poden obtenir més informació als telèfons 677611831 i 619632464 i al correu electrònic unioesportivacanyelles@gmail.com.

Comparteix la notícia